Invitat la rubrica „Sosurile iuți” din cadrul emisiunii „La Măruță”, Raoul a spus tot ce gândește fără perdea! Acesta a făcut multe dezvăluiri incendiare, inclusiv referitoare la dorințele sale intime, mărturisind că și-ar dori o aventură cu Mihaela Rădulescu.

Raoul a fost unul dintre puținii invitați ai rubricii „Sosurile iuți” care a spus lucrurilor pe nume fără să mănânce picant. Întrebat „Cu ce persoană din showbiz-ul românesc ți-ai dori să ai o aventură fierbinte dacă presa nu ar afla niciodată?”, Raoul a răspuns fără să stea pe gânduri: Mihaela Rădulescu!

Acesta nu doar că a menționat numele Mihaelei Rădulescu, ci a precizat că așteaptă acest moment de 20 de ani! Cu atât mai mult, Cătălin Măruță l-a întrebat: „Și dacă ar afla presa?”, iar răspunsul cântărețului a fost pe măsură: „Și dacă ar afla, asta e. Dar un bărbat elegant are grijă să facă în așa fel încât să nu expună o femeie.”

Raoul închide televizorul când apar Fulgy, Bianca Drăgușanu și Adrian Despot!

În cadrul aceleași rubrici, Raoul a mai dezvăluit la ce persoane din showbiz nu se uită la televizor. Întrebarea a fost formulată astfel: „Spune numele a trei vedete de la noi pe care atunci când le vezi îți vine să închizi televizorul”

Răspunsul lui a fost foarte asumat: Fulgy, Bianca Drăgușanu și Adrian Despot. Chiar dacă Măruță a încercat să îl facă să spună mai multe despre cele trei persoane menționate, Raoul a spus clar:

Citeste si:
Fulgy rupe relația cu Johny Deep! Mesajul starului l-a deranjat pe...
Fulgy rupe relația cu Johny...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Nu detaliez. S-au detaliat suficient ca să nu mai țin eu televizorul deschis.”Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.