Invitat la rubrica „Sosurile iuți” din cadrul emisiunii „La Măruță”, Raoul a spus tot ce gândește fără perdea! Acesta a făcut multe dezvăluiri incendiare, inclusiv referitoare la dorințele sale intime, mărturisind că și-ar dori o aventură cu Mihaela Rădulescu.

Raoul a fost unul dintre puținii invitați ai rubricii „Sosurile iuți” care a spus lucrurilor pe nume fără să mănânce picant. Întrebat „Cu ce persoană din showbiz-ul românesc ți-ai dori să ai o aventură fierbinte dacă presa nu ar afla niciodată?”, Raoul a răspuns fără să stea pe gânduri: Mihaela Rădulescu!

Acesta nu doar că a menționat numele Mihaelei Rădulescu, ci a precizat că așteaptă acest moment de 20 de ani! Cu atât mai mult, Cătălin Măruță l-a întrebat: „Și dacă ar afla presa?”, iar răspunsul cântărețului a fost pe măsură: „Și dacă ar afla, asta e. Dar un bărbat elegant are grijă să facă în așa fel încât să nu expună o femeie.”

Raoul închide televizorul când apar Fulgy, Bianca Drăgușanu și Adrian Despot!

În cadrul aceleași rubrici, Raoul a mai dezvăluit la ce persoane din showbiz nu se uită la televizor. Întrebarea a fost formulată astfel: „Spune numele a trei vedete de la noi pe care atunci când le vezi îți vine să închizi televizorul”

Retail jobs

Răspunsul lui a fost foarte asumat: Fulgy, Bianca Drăgușanu și Adrian Despot. Chiar dacă Măruță a încercat să îl facă să spună mai multe despre cele trei persoane menționate, Raoul a spus clar:

„Nu detaliez. S-au detaliat suficient ca să nu mai țin eu televizorul deschis.”


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.