Sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite și-a anunțat de curând marele câștigător, iar recent cei de la Antena 1 au anunțat și data la care încep filmările pentru sezonul 10. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea fac deliciul telespectatorilor de ani buni și sunt urmăriți de un număr foarte mare de oameni în fiecare zi.

Emisiunea de la Antena 1 s-a situat și anul acesta printre preferințele celor de acasă, iar acum producătorii se pregătesc de un nou sezon spectaculos despre care au dat deja primele detalii. Audiențele au atins cote maxime și, cel mai probabil, anul viitor va fi un show la fel de intens ca până acum. Cei mai mulți dintre fanii emisiunii așteaptă să vadă confruntările dintre cei trei jurați.

Când încep filmările pentru noul sezon Chefi la Cuțite

Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că filmările la sezonul 10 Chefi la Cuțite vor începe în această vară, nefiind anunțată data exactă. S-a luat această decizie, pentru că la fel ca în fiecare an, emisiunea se va difuza din toamnă. Cel mai probabil, cea care va prezenta acest sezon va fi tot Irina Fodor, pentru că Gina Pistol a decis să renunțe la acest proiect undeva pe la jumătatea sezonului 9, pentru a fi tot mai aproape de fiica sa, care are nevoie de toată atenția și de iubirea sa, mai ales în primii ani de viață.

Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce surprize îi mai așteaptă pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Aceștia au reușit să îi cucerească pe toți cu glumele lor și cu felul lor de a fi. Chiar dacă acest sezon a fost câștigat de Scărlătescu, unii încă mai speră ca și colegii lui de breaslă să iasă învingători.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.