Ana Porgras de la Survivor România a vorbit recent despre relația pe care avut-o cu persoanele care i-au dat viață. În copilărie, fosta gimnastă era foarte ocupată cu antrenamentele pe care le avea și, de cele mai multe ori, a simțit din plin lipsa părinților în viața sa. Și-ar fi dorit să poată sta mai mult timp cu ei și să bucure mai mult de viața sa, dar având în vedere că ei au dat-o la gimnastică de mică, nu a avut timp de nimic altceva în afară de muncă.

Ana Porgras a fost una dintre preferate telespectatorilor de la Survivor România. Mulți au sperat să o vadă alături de Zanni în marea finală, dar a plecat mult prea devreme din concurs în urma votului pe care l-a primit din partea lui Jador. Mai mult de atât, fanii ei au făcut o petiție prin intermediul căruia sperau să o aducă înapoi, regretând faptul că nu au susținut-o la momentul potrivit.

Ana Porgras le-a simțit lipsa părinților

Ea nu a pierdut nimic, ba chiar a câștigat mulți fani care i-au fost mereu alături. Aceștia o știu ca fiind o femeie care are mereu zâmbetul pe buze, dar foarte puțini au idee cât de greu i-a fost în copilărie, când nu avea timp de nimic altceva în afara antrenamentelor zilnice. Faptul că a devenit campioană mondială nu i-a adus doar beneficii, pentru că simțit din plin lipsa anumitor lucruri, inclusiv pe cea a părinților săi, de care și-a dat seama după ce a mai crescut. Trecând prin toate aceste situații, Ana Porgras a ajuns la concluzia că nu a știut să își iubească familia atât de mult pe cât ar fi meritat.

„Aveam o viață destul de agitată. Aveam tot timpul antrenamente. Nu aveam timp să mă gândesc ce bine ar fi fost dacă eram acasă cu mama sau cu tata. Asta simți în momentul în care crești și realizezi că nu ai avut dragostea de care aveai nevoie. Se simte golul ăla. Pentru mine s-a simțit când am încheiat cariera în gimnastică. Eram pierdută. Nu știam în ce direcție să o iau. Ei erau pentru mine acolo, dar nu știam cum să primesc asta. Nestând cu ei, poate că nici nu îi cunoșteam atât de bine. Cu alte cuvinte, nu știam să-mi iubesc familia, să-mi iubesc părinții”, a mărturisit Ana Porgras în cadrul emisiunii „În oglindă”


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.