După ce Oana Roman le-a vorbit urmăritorilor săi despre probleme serioase de sănătate pe care le are, vedeta le-a povestit acestora și despre starea în care se află mama sa. Mioara Roman a fost internată de mai multe ori, în ultimele luni, având nevoie de ajutorul medicilor. Fiica sa a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru binele său, iar recent a ajuns din nou cu ea la spital.

Mama partenerei de viață a lui Marius Elisei trece din nou printr-o perioadă grea despre care fiica sa le-a povestit tuturor fanilor săi din mediul online. Se pare că au trecut zile bune de când femeia nu se simte deloc bine, iar Oana Roman a decis că este vremea să meargă la medic, pentru a face o serie de analize și de controale. Își iubește extrem de tare mama și nu ar putea accepta să i se întâmple ceva, în cazul în care nu ar avea grijă așa cum trebuie de ea.

Mama Oanei Roman, probleme de sănătate

Îndrăgita vedeta va primi ajutor și din partea surorii sale, care nu își poate lăsa mama când are cea mai mare nevoie de ea. Femeile vor să afle ce i s-a întâmplat mamei lor, pentru a ști ce anume au de făcut mai departe. Este nevoie ca ea să facă și un control neurologic, pentru a-și da seama cum evoluează starea sa. Ele au mare încredere că se va repune pe picioare și fac tot ceea ce le stă în putință în acest sens.

”Am venit cu mama la spital, din păcate nu se simte bine, trebuie să-i facem un control neurologic să vedem ce se întâmplă cu evoluția ei. O să vină și sora mea ca să fie lângă mine ca să vedem care e starea mamei și să vedem ce e de făcut”, a spus Oana Roman pe Story, recent.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.