Teo Trandafir a fost și ea una dintre cele mai mari fane ale emisiunii Survivor România, de la Kanal D. Prezentatoarea are, totuși, un mare regret în ceea ce privește emisiunea și a putut vorbi despre acest lucru, după ce aceasta a ajuns la final. Și ea, ca mulți alții, l-a susținut pe Zanni, dar nu și-a putut exprima aprecierea pentru el, deoarece ar fi influențat publicul și nu ar fi fost corect față de ceilalți concurenți.

Îndrăgita prezentatoare și-a dorit ca Zanni să fie marele câștigător încă de la început. La un moment dat, în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, a purtat un tricou pe care cei din Golden Gang au ales să îl poarte în marea finală. Aceasta a fost dur criticată de cei de acasă, pentru că l-ar favoriza pe artist și a decis să fie foarte atentă în ceea ce privește aparițiile sale. Fanii celorlalți concurenți nu au fost deloc mulțumiți de gestul său.

Teo Trandafir, fana lui Zanni

Având în vedere că emisiunea s-a terminat, acum este liberă să afirme tot ceea ce își dorește. Teo Trandafir le-a spus tuturor adevărul, astfel că toată lumea aflat că ea fost de partea lui Zannidache în cele aproape șapte luni pe care le-a petrecut în Republica Dominicană. Vedeta i-a transmis acestuia că l-a urmărit cu sufletul la gură și că îl iubește. A promis, de asemenea, că îl va aștepta în emisiune cu plăcinte și este nerăbădătoare să îl felicite personal.

„Nu știam dacă aveam voie să spun asta. Foarte mulți s-au supărat că nu-l susțin pe Zanni. Îmi stătea pe limbă. Îmi venea să mor. Nu pot să influențez publicul. Te iubesc, te aștept cu plăcinte. În timp ce Zanni presta, prestam și noi pe aici, care cu furci, care cu topoare. Ne-am adunat și noi și am tremurat unul pe umărul celuilalt”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.