Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret cu bărbatul vieții sale, Emanuel Necatu. Recent, frumoasa vedetă a dat o serie de detalii despre modul în care decurge relația sa și le-a explicat tuturor că ei au câteva reguli clare în casa lor, pe care fiecare dintre aceștia le respectă cu sfințenie. Astfel nu au deloc neînțelegeri, iar căsnicia lor funcționează extrem de bine.

Fanii Alexandrei Stan au avut un real șoc, în momentul în care au aflat că vedeta s-a căsătorit în mare secret. Frumoasa vedetă nu s-a putut abține și a postat o serie de imagini se senzație pe rețelele sociale, din ziua cea mare. Acestea au fost apreciate de mii de oameni, iar comentariile au început să curgă încă din prima clipă. Blondina a trăit cele mai frumoase clipe din viața sa, iar recent a vorbit despre modul în care se înțeleg în calitate de soț și soție.

Cum se înțelege Alexandra Stan cu soțul său

Artista a povestit că au tot felul de reguli scrise și nescrise pe care le urmează, niște principii clare care au venit de la sine și care ajută la buna funcționare a relației lor. Cei doi consideră că este foarte importantă comunicarea și oricât de multe neînțelegeri ar fi între ei, nu le lasă niciodată nerezolvate.

„Avem niște reguli scrise și unele nescrise, dar cuvântul reguli sună cam dur. Avem niște principii pe care ni le-am autoimpus, au venit de la sine, dar s-a nimerit să le avem împreună și noi considerăm că ele contribuie la buna funcționare a relației noastre – și anume, ne sfătuim, de exemplu, pentru orice, ținem cont unul de celălalt. Încercăm, indiferent dacă sunt discuții sau neînțelegeri, să nu ne ducem niciodată la culcare fără să discutăm. Comunicăm foarte mult, ținem post miercuri și vineri, dar asta nu știu dacă e bine să o zicem. Încercăm să ținem pasul cât putem de mult și cu ce ne dorim noi, și cu modelul de familie, dar în același timp ne străduim să ne menținem cu picioarele pe pământ, pentru că totuși suntem tinerei, eu am 32 și el are 35 de ani. Menținem un echilibru între tot ce ne place și ceea ce suntem, de la carieră la muzica pe care o ascultăm, dar în același timp facem și lucruri bune pentru noi, pentru sufletul nostru, pentru corpul nostru. Ne respectăm unul altuia intimitatea. Adică, fiecare are momentele lui, se duce la sală, la săli diferite, nu mergem împreună peste tot, nu stăm împreună non-stop, chestii de genul ăsta”, a povestit Alexandra Stan pentru Viva.

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.