Gabriela Cristea nu mai are liniște de la o vreme, iar problemele se țin de ea ca un magnet. Una dintre fiicele sale, Victoria, s-a cofnfruntat cu probleme de sănătate, iar ea și soțul ei, Tavi Clonda, au fost nevoiți să apeleze la ajutorul medicilor. La câteva zile distanță de tristul eveniment, ea s-a îmbolnăvit și a postat câteva imagini, pe rețelele sociale, care au reușit să șocheze pe toată lumea. Unii dintre admiratorii săi au recunoscut-o cu greu.

În urmă cu doar câteva ore, Gabriela Cristea s-a afișat pe internet cu masca de aerosoli pe față, moment în care oamenii au început să își facă griji serioase în ceea ce privește starea sa de sănătate. Vedeta nu i-a ținut prea mult pe jar și le-a povestit acestora ce anume i s-a întâmplat și ce face pentru a se vindeca mai repede. Este vorba despre o răceală puternică, din care speră că își va reveni, dacă va urma toți pașii necesari.

Gabriela Cristea, urmărită de probleme

Mai mult de atât, soția lui Tavi Clonda nu a lăsat răceala să o doboare, pentru că avea multe de lucruri de făcut care nu suportau amânare. Ea nu a stat prea mult în pat, ci s-a îndreptat către studio. Ea a demonstrat în repetate rânduri că este o femeie puternică și că problemele de zi cu cu zi nu o împiedică să facă lucruri.

Retail jobs

„Pe principiul oamenii șmecheri răcesc vara, eu am o ușoară răgușeală și fac niște aerosoli. Am început săptămâna cu bine. După ce fac aerosoli o să mă și odihnesc jumătate de oră și după plec la studio. Stați liniștiți, că pot să vorbesc foarte bine și mă rezolv imediat cu aerosoli. Fac și eu aerosoli și copiii ca să fim așa „în tandem” cu toții, să nu cumva să nu facem lucrurile împreună”, a spus Gabriela Cristea, pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.