Florin Ristei, juratul de la X Factor, și frumoasa lui iubită, Naomi Hedman au făcut un pas important în relația lor, acum câteva luni bune, dar au ținut totul secret. Îndrăgostiții s-au logodit în luna decembrie, dar nimeni nu a știut despre acest lucru până acum câteva ore, când artistul a dat primele detalii despre marele eveniment.

Florin Ristei nu a fost niciodată îndrăgostit de vreo femeie așa cum este de actuala sa parteneră de viață. Artistul este convins de faptul că ea este femeia alături de care vrea să trăiască pentru tot restul vieții sale și tocmai de aceea a decis să se logodească. Cântărețul a vrut, totuși, să nu dea prea multe detalii despre decizia pe care au luat-o împrerună, din simplul motiv că le place să fie discreți în ceea ce privește viața privată.

Florin Ristei, primele declarații despre logodnă

”M-am logodit, n am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat Florin Ristei în cadrul podcastului HappyFishTV.

Florin Ristei a vorbit în cadrul podcastului HappyFishTV despre evenimentul care a avut loc anul trecut și de care s-au bucurat din tot sufletul lor. Mai mult de atât, acum ei se pregătesc pentru nunta pe care, cel mai probabil, o vor organiza tot în secret.

Retail jobs

”Nu (nr. am dat niciun inel)! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture. Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat”, a declarat Florin Ristei acum ceva timp, pentru a1.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.