Alex Velea și Antonia l-au susținut pe Zanni în competiția Survivor România, încă de la început. Aceștia au urmărit fiecare emisiune cu sufletul la gură și au sperat până în ultima clipă, că el va fi cel care va câștiga îndrăgita emisiune de la Kanal D. Mai mult de atât, și-au îndemnat fanii ori de câte ori a fost nevoie să îl voteze pe „băiatul lor”, pentru că avea mare, mare nevoie de susținere.

Imediat după ce Zanni a fost declarat marele câștigător al acestui sezon, Alex Velea a transmis un mesaj emoționant pe care l-a ascultat și Faimosul. La câteva zile de la marea finală, iubitul Antoniei nu s-a mai putut abține și a postat un Story prin intermediul căruia le-a zis tot ce a avut pe suflet celor care nu l-au avut la inimă pe Zannidache. Artistului i s-a părut amuzant că oamenii îi mulțumesc lui și frumoasei sale iubite pentru susținerea pe care i-au acordat-o campionului Survivor.

Alex Velea, mesaj pentru „fanii” lui Zanni

Acesta a ținut să menționeze că ei ar trebui să le mulțumească, de fapt, oamenilor. Fără voturile și suportul admiratorilor, Zanni nu ar fi reușit să câștige. În plus, el a ținut să precizeze că unii dintre ei îi sunt fani, pentru că este cool, mai ales în postura în care se află acum Faimosul. După ce și-a spus oful, le-a mai mulțumit încă o dată celor care au fost alături de el de la început până în ultima clipă.

„E amuzant cum unii oameni ne mulțumesc mie și Antoniei că îl susținem pe Zanni. Fără să fiu prea posesiv, noi vă mulțumim vouă, fiindcă voi ați apărut acum în ultimele luni. Noi suntem lângă Zannidache din ziua 1. Unii chiar nu l-ați „halit” de la început, unii sunteți „fani”, că e cool mai ales în postura de acum. Așa că hai să nu ne mai comparăm sentimentele. Merci. Vă mulțumim că îl suțineți pe Zannidache”, a scris Alex Velea pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.