Câștigătoarea sezonului 9 a emisiunii Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru, a reușit să îl impresioneze chiar și pe Cătălin Botezatu. Celebrul designer nu s-a putut abține să nu îi transmită femeii multe cuvinte de laudă, după ce s-a bucurat de plăcinta sa. El i-a dat dreptate lui Scărlătescu și a savurat din plin preparatul femeii.

„Plăcinta lui mamaie” cum a denumit-o câștigătoarea de la Chefi la Cuțite a fost preparatul care l-a dat pe spate pe Cătălin Botezatu. Nu doar pe ea a lăudat-o pentru tot ceea ce a reușit să facă de-a lungul timpului, ci și pe Cătălin Scărlătescu, mentorul ei din cadrul emisiunii. Se pare că foarte multă lume a încercat rețeta de plăcintă acasă și tot la fel de bună li s-a părut și lor.

Cătălin Botezatu impresionat de Narcisa Birjaru

„Scărlătescu, ai avut dreptate! Plăcinta Narcisei Birjaru, plăcinta de 30.000 de euro, spun asta pentru că ea este câștigătoarea, draga de ea, și o iubesc și o iubim cu toții. Toată țara cred că o iubește. ‘Plăcinta lui mamaie’ a ajuns și în farfuria mea. Te iubesc, Narcisa! Scărlă, ești tare mă! Te iubesc, Scărlă! Te iubesc, Narcisa”, a scris Cătălin Botezatu pe contul său de Instagram.

Mai mult de atât, se pare că Narcisei Birjaru îi merge din ce în ce mai bine, după participarea sa la Chefi la Cuțite. Ea a primit mai multe oferte de muncă, printre care s-a aflat și cea primită din partea Valentinei Pelinel, pentru a se angaja la hotelul soțului său, Cristi Borcea. Nu ar fi avut cum să refuze o asemenea ofertă, iar vestea cea mare le-a fost dată fanilor chiar de ea, pe contul său oficial de Instagram; unde i-a invitat să meargă pentru a gusta din preparatele sale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.