Mihai Bobonete, Bobiță din serialul “Las Fierbinți”, a avut parte de o experință neplăcută cu un taximetrist din București. Se pare că bărbatul nu și-a mai putut stăpâni furia și a sărit la bătaie, iar victima a fost chiar îndrăgitul actor. Martorul acestei întâmplări nefericite a fost chiar Octiavian Strunilă, cel care le-a și povestit tuturor ce s-a întâmplat, mai exact, când încercau să ia un taxi, pentru a merge către casele lor.

Actorul din “Las Fierbinți” a fost agresat de un taximetrist bucureștean, deși nu avea nicio vină. Cel care îl reclamase la dispecerat, pentru că nu a vrut să îi ducă la adresă a fost chiar prietenul lui. Taximetristul a crezut că Mihai Bobonete făcuse plângerea respectivă și a dorit să se răzbune pe ele pentru tot ceea ce a făcut. Este prima dată când actorii aduc în discuție subiectul respectiv, în cadrul podcastul-ului “DA BRAVO”.

Mihai Bobonete, agresat de un taximetrist bucureștean

“Mai ții minte cu taximetristul care te-a bătut din cauza mea? Am plecat din Fire și am urcat întru-un taxi. Și îi spunem: «Calea Vitan 203». Și taximetristul zice că nu ne ia, că el nu merge în direcția aia. Am coborât din taxi și am urcat în taxi-ul din spate. Între timp, am sunat la dispecer și am spus că numărul TXT n-a vrut să ne ia” a povestit Octavian Strunilă în acel podcast.

Având în vedere că taximetristul nu a vrut să îi ducă unde au vrut, ei au luat un taxi, dar s-au trezit urmăriți de acel bărbat reclamat la dispecerat. La un moment dat, mașina a oprit, iar el a început să îl bată pe Bobonete cu o bâtă de baseball, deși nu avea nicio vină pentru cele întâmplate înainte.

Citeste si:
Suceava: O femeie și-a bătut soțul în fața unui bar până a obosit....
Suceava: O femeie și-a bătut...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

“Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru. Eh, tu ai stat în taxi în față și eu, în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutăților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla. Ăla îi spune taximetristului: «Deschide că îți sparg geamul!»”, a mai povestit actorul.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.