Andreea Tonciu are probleme serioase și simte că a ajuns la capătul puterilor. Vedeta a făcut dezvăluiri dureroase despre starea sa de sănătate, dar și despre viața de familie. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce bruneta s-a întors din frumoasa vacanță pe care a petrecut-o în Turcia. Uite ce i s-a întâmplat și cum se simte în aceste momente!

Andreea Tonciu atrage problemele asupra sa ca un magnet. Frumoasa vedetă a revenit în țară și nu se aștepta să aibă partea de atât de multe surprize neplăcute. Se pare că nu se simte deloc bine și fiind foarte activă în mediul online și sinceră cu oamenii care stau cu ochii pe ea, le-a povestit acestora ce i se întâmplă. Cei mai mulți dintre ei i-au transmis toate gândurile lor bune și speră că își va reveni cât de curând și că va posta din nou Story-urile ei pline de energie.

Andreea Tonciu, urmărită de probleme

Mai mult de atât, ea a fost nevoită să își amâne intervenția la buze pe care o programase de ceva vreme, din cauza problemelor pe care le are la nivelul urechii. S-a trezit din senin cu partea dreaptă umflată și s-a speriat extrem de tare, astfel că a cerut ajutorul medicilor. Asta nu este tot! Andreea Tonciu a întâmpinat și câteva probleme în zona abdominală și nici viața de familie nu este atât de ok.

„De când m-am întors din vacanță să știți că nu îmi merge bine, dar nu îmi mege bine deloc. Problemele cu urechea sunt, problemele abdominale sunt, alte probleme în familie sunt. Deci nu sunt ok absolut deloc”, a povestit vedeta pe contul ei oficial de Instagram, în urmă cu puțin timp.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.