Bianca Drăgușanu a tras o sperietură soră cu moartea, după ce fiica ei s-a pierdut în parc. Vedeta și-a găsit cu greu cuvintele să spună ce a simțit în acele momente, în care s-a temut pentru viața micuței sale. Fosta soție a lui Alex Bodi o iubește mai mult decât orice pe lume și nu îi venea să creadă că i se întâmplă tocmai ei una ca asta.

Diva a lăsat-o pe cea mică în parc cu bunica sa, iar la un moment dat a dispărut de lângă aceasta. Femeia a sunat-o imediat pe Bianca Drăgușanu, iar blondina s-a speriat extrem de tare și i-au trecut prin cap tot felul de scenarii urâte. Și-a imaginat chiar că ar putea fi mâncată de câini, întocmai cum a pățit un băiețel acum câțiva ani buni. A fost una dintre cele mai grele încercări din viața sa și a simțit, pur și simplu, cum pământul îi fuge de sub picioare.

Bianca Drăgușanu s-a speriat foarte tare din cauza fiicei sale

Într-un interviu pe care ea l-a acordat recent, a vorbit despre nefericita întâmplare și speră să nu mai aibă parte de nimic asemănător toată viața sa. Se pare că și mai tare s-a speriat bunica Sofiei care deși striga după ea, nu putea fi auzită. Mama Biancăi Drăgușanu nu și-a putut reveni din șoc, nici măcar după ce s-a întors acasă, iar cea mică era în siguranță. Blondina a încercat după toate acestea să îi explice fetei sale cât de gravă este situația, în speranța că nu va mai proceda așa niciodată.

Retail jobs

“S-a încins cu o fetiță la joacă și s-au pierdut, în Parcul Tei. Mama o vedea din depărtare, dar cu cât o striga și alerga după ea, cu atât fugea mai tare. M-a sunat plângând, am simțit că mi se face rău. În acel moment, vedeam numai scena cu băiețelul acela de patru ani, ucis de câini, tot în Parcul Tei. Nici când a ajuns acasă, mama nu și-a revenit”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.