Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, iar după împăcarea cu Marius Elisei, a reușit să intre din nou în atenția fanilor. Chiar dacă admiratorii săi știu multe despre ea, foarte puțini aveau idee prin câte a trecut ea în trecut, pentru că este pentru prima dată când dă detalii despre drama pe care a trăit-o. Uite ce a mărturisit femeia!

Chiar dacă o vedem aproape de fiecare dată cu zâmbetul pe buze, Oana Roman a trecut prin clipe greu de imaginat despre care i-a fost mereu greu să vorbească, dar despre care a dat recent o serie de detalii neașteptate. Se pare că fiica lui Petre Roman a suferit o alergie la nivelul degetelor din cauza căreia avea dureri îngrozitoare și carne vie, după cum a povestit chiar ea. Îndrăgitei vedetei i-a fost foarte greu să își revină, dar acum s-a vindecat total.

Oana Roman, despre drama trăită în trecut

Fosta soție a lui Marius Elisei a pățit toate aceste lucruri din cauza unor produse pentru manichiură pe care le folosea și care n nu au fost potrivite pentru ea. Se pare că a fost atât de grav, încât a fost nevoie de 10 ani ca să se vindece în totalitate. Oana Roman a simțit nevoia să își deschidă din nou inima în fața celor care o iubesc, iar mărturisirile ei i-au șocat pe mulți dintre ei. A vrut să clarifice odată pentru totdeauna de ce mâinile ei arată atât de rău.

„Astăzi e ziua în care mă duc să mă răsfăț. Mă duc la coafor și la manichiură. S-a creat o discuție întreagă pe tema unghiilor mele, că am nu știu ce sub unghii. Da, timp de peste 10 ani am avut o alergie severă la mâini din cauza produselor de la manichiură care-mi făceau carne vie sub unghii. Buricul degetului era o rană totală. Nu mi-am mai pus unghii cu gel și cu nimic foarte mulți ani încercând să scap de această alergie, aveam carne vie la buricele degetelor și după ce am reușit să scap de ea carnea aia vie s-a uscat și s-a lipit”, a spus Oana Roman la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.