Claudia Pătrășcanu a suferit enorm din cauza certurilor pe care le-a avut cu fostul ei partener de viață, Gabi Bădălău. Cei doi nu se mai înțelegeau sub nicio formă și au ajuns la concluzia că este mult mai bine pentru amândoi să o ia pe drumuri diferite. Chiar dacă părea că nu își va reveni prea curâd, se pare că bruneta l-a dat uitării pe fostul ei partener de viață și este gata pentru o nouă relație.

Anul acesta nu a fost deloc unul bun pentru Claudia Pătrășcanu. Vedeta a fost pusă la grele încercări, dar a reușit să treacă peste toate aceste momente și și-a găsit puterea să se gândească la ea și la viitorul său. Într-un interviu pe care frumoasa vedetă l-a acordat recent, a mărturisit cum ar trebui să arate bărbatul perfect pentru ea. Ea este de părere că ar trebui să fie un special, care să îi ofere tot ceea ce nu a putut avea în fosta sa relație.

Claudia Pătrășcanu, gata pentru un nou iubit

Claudia Pătrășcanu este o fire optimistă și crede cu tărie că va răsări soarele și pe strada sa, după perioada cruntă prin care a trecut din cauza fostului soț. Artista a spus că singurul care va merita o șansă din partea sa va fi acela care o va acceapa cu toate problemele pe care le are în momentul de față. Este gata să iubească din nou, indiferent de ce s-ar întâmpla pe viitor.

„Mi-aș dori să se întâmple și pe planul ăsta ceva frumos în viața mea. Dar vreau să fie un om foarte special. Am avut o perioadă cruntă. Mi-aș dori să se întâmple și la mine, dar eu sunt cerebrală și cântăresc mai bine ca niciodată acum. Deschid ochii larg. Iar acel om care va accepta situația mea, pentru că e complicat acum, și viața asta și mă va accepta cu totul, consider că omul ăla va merita o șansă. De ce să nu mai pot iubi? De ce nu?”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.