Showbiz 9 Iulie 2021 11:30 de Lorena Martin

Rikito Watanabe este japonezul care a cucerit urmăritorii emisiunii Chefi la Cuțite datorită carismei sale, dar și talentului culinar, ajungând până în semi-finala sezonului 9. Acesta, deși extrem de simpatic, a avut parte de experiențe nefericite în ceea ce privește relațiile romantice. Riki a dezvăluit faptul că în ultima sa relație a fost agresat fizic de către parteneră, nefiind prima experiență de acest gen.

Rikito este japonezul care locuiește în România de mai bine de opt ani și care este absolut îndrăgostit de această țară. Tânărul bucătar, în vârstă de 27 de ani, nu și-a găsit încă aleasa inimii, iar experiențele sale amoroase nu au fost tocmai fericite. În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, Riki a dezvăluit că a fost agresat fizic în ultima sa relație:

„Nu dau niciodată într-o femeie. Nu mai am nevoie de bătaie. Îmi doresc o iubită, sigur că da. Acum sunt singur, de mai bine de cinci ani. Nu știu de ce, n-am mai reușit să îmi fac nicio prietenă (…). A fost vina mea, mie îmi place să fac mișto. Mi-a dat cu pumnul în ureche. Am plâns, sincer”, a declarat Rikito Watanabe “Showbiz Report”.

Tot în cadrul interviului, Riki și-a cerut scuze de la fosta iubită că a dezvăluit în direct episodul nefericit dintre ei, chiar dacă această femeie misterioasă l-a agresat de mai multe ori pe parcursul idilei.

Riki, agresat de trei din cinci iubite din România

Riki se pare că nu a avut noroc în dragoste de când a ajuns în România. Acesta a dezvăluit că nu este prima dată când este lovit în timpul unei relații și că a mai avut experiențe similare:

„Mi-am făcut cinci iubite în România, iar trei dintre ele mi-au dat bătaie. Nu am noroc în dragoste. Da, vreau să fac așa ceva (n.r.: să își întemeieze o familie în România). M-am îndrăgostit de țara asta”, a mai spus fostul participant de la “Chefi la cuțite”.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.