Mario Fresh s-a trezit cu o durere insuportabilă la picior și s-a speriat atât de tare, încât a simțit nevoia să apeleze la ajutorul medicilor. Nu este pentru prima dată anul acesta când iubitul Alexiei Eram ajunge pe patul de spital și tocmai din acest motiv, fanii lui și-au făcut griji serioase pentru el.

Fostul protejat al lui Alex Velea nu are deloc noroc, când vine vorba de sănătate. Acum câteva ore, îndrăgitul artist și-a deschis inima în fața fanilor săi și le-a povestit despre clipele de coșmar prin care a trecut. Durerea pe care o simte la picior este atât de mare încât nu poate să îl pună în pământ. Mario Fresh nu a știut ce este de făcut în acest caz și a apelat la ajutorul medicilor.

Mario Fresh, probleme cu piciorul

Ziua de ieri a fost una plină de activități pentru cântăreț, iar pe la jumătatea zilei a jucat fotbal alături de câteva cunoștințe. Inițial, nu a avut dureri și nici nu a crezut că va păți ceva, dar în cursul zilei de astăzi, situația s-a schimbat radical. Deși a sperat că lucrurile se vor rezolva de la sine sau că va găsi o soluție rapidă, nu a scăpat de spital nici de data aceasta. Ei bine, momentan Mario se simte mai bine, așa că fanii lui trebuie să stea liniștiți. Mai mult de atât, el s-a confruntat și cu probleme grave la nivelul spatelui pe care nu le-a putut rezolva decât la spital.

„Întâmplări amuzante cu Mario Fresh, episodul 1. Am fost aseară la fotbal și am jucat. Am plecat de acolo super ok, nu aveam absolut nimic și astăzi dimineață m-am trezit și nu pot să pun piciorul stâng în pământ. Mă doare toată talpa, de la gleznă în jos. Abia pot să-l mișc. Nu știu ce am făcut. Ceva ajutor? Cineva?”, a spus Mario Fresh pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.