Andreea Raicu s-a întors recent dintr-o vacanță și trece printr-o perioadă bună a vieții sale. După revenirea în țara, vedeta a făcut câteva declarații despre o posibilă sarcină și nu exclude ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat. Mai mult de atât, se pare că aceasta este una dintre cele mai mari dorințe pe care ea le-a avut vreodată în viața sa.

Andreea Raicu a visat mereu la o familie frumoasă. Își dorește foarte tare și un copil, dar ar vrea să rămână însărcinată și să nu afle nimeni că va aduce pe lume un copil, până în clipa în care se va întâmpla acest lucru. Vrea ca acele momente unice din viața ei să fie pentru ea și pentru nimeni altcineva. Invitată în platoul unei emisiuni de televiziune, ea mai povestit că încă nu a venit vremea pentru un copil, dar că speră ca în clipa în care se va întâmpla minunea, să aibă o burtică la fel de mică precum cea pe care avut-o mama sa.

Andreea Raicu își dorește o familie

„Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz .” a declarat Andreea Raicu, potrivit cancan.ro.

Retail jobs

În plus, frumoasa vedetă a povestit și cum vedea ea căsătoria, punând accentul pe faptul că nu este un scop în viață, Pentru ea este importantă relația, ci nu actul în sine. Acum, gândirea sa este diferită de cea pe care o avea acum ceva timp și i se pare greșit să îți dorești să te măriți.

„Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie. Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a mai mărturisit Andreea Raicu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.