Interpreta Elena Cârstea a criticat evoluția și eșecul lui Roxen de la Eurovision, de anul acesta.

Elena Cârstea a criticat participarea lui Roxen la Eurovision

Solista în vârstă de 59 de ani, stabilită de mai mulți ani în SUA, a participat și ea în trecut la selecția națională pentru Eurovision. Interpreta a criticat dur și casele de discuri, despre care a spus că promovează cântăreți pe pile.

"Îmi doresc ca România să fie reprezentată fără interesele caselor de discuri. Fără intervenții, pile, cum bine știți. Să nu-mi spuneți că nu e așa, că așa e. Dacă țineți măgăriile în continuare nu o să aveți nimic.”, a spus revoltată Elena Cârstea.

Calitatea muzicii ar fi problema

Interpreta este de părere că educația muzicală lipsește cu desăvârșire din școlile de artă. Iar problema cea mai mare este calitatea muzicii și oamenii care prezintă „produsul”.

N-ați trimis-o pe Loredana, pe Andra. Ultima picătură a fost copila aia care cântă ca un Dumnezeu, Laura Bretan.”, a mai adăugat solista.

Jigniri la adresa lui Roxen

Elena Cârstea nu s-a oprit aici. Interpreta a criticat-o dur și pe cea care a reprezentat România la Eurovision în acest an.

„Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă, se fâțâie ca la școală? Profesionalismul lipsește cu desăvârșire", a comentat Elena Cârstea.

Roxen a reprezentat România la Eurovision în acest an cu piesa "Amnesia", iar ţara noastră nu s-a calificat în finala de la Rotterdam.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.