Cătălin Măruță a fost dat de gol de una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi, chiar în cadrul emisiunii sale de la PRO TV. Femeia a fost extrem de sinceră și le-a povestit telespectatorilor la ce concluzii a ajuns, după ce a stat de vorbă cu soția îndrăgitului prezentator, Andra. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că Elena Merișoreanu este cea care a decis să le spună tuturor adevărul despre soțul Andrei.

Artista a decis că este vremea să dea o serie de detalii neștiute despre Cătălin Măruță, pe care se pare că le știe chiar de la soția sa. El și Andra sunt împreună de ani buni și nu s-au ascuns niciodată de fanii lor cu nimic, dar cu toate acestea nimeni nu știa acest lucru despre el. Se pare că vedeta nu aduce niciodată nimic acasă ș nici măcar artista nu se poate obișbui cu această idee. Mulți dintre cei care au urmărit emisiunea au rămas mască în fața declarațiilor pe care le-a făcut cântăreața.

Cătălin Măruță, dat de gol de Elena Merișoreanu

„Măruță nu duce niciodată nimic acasă. M-am întâlnit cu Andra și am întrebat-o dacă i-a dat ceva din emisiune. Mi-a zis: Ce? Păi el nu aduce nimic, niciodată.”, a spus Elena Merișoreanu în cadrul emisiunii lui Măruță, de la PRO TV.

Vedeta nu a spus-o în nume de rău, ci a făcut doar o serie de glumea pe seama lui Măruță. Mai mult de atât, vedeta a povestit și câteva lucruri de la începutul carierei, pentru a dovedi că a avut dreptate în tot ceea ce a zis. Știind de glumă, acesta nu s-a supărat deloc și a înțeles ironiile venite la adresa sa.

„Eram la bulibașa în Sibiu, Dumnezeu să îl ierte. L-am chemat pe Măruță la masă și mi-a zis: ‘Nu, mai întâi fac de mâncare pentru echipă’. Deci, Măruță niciodată nu duce nimic acasă.”, a mai povestit interpreta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.