Cătălin Măruță a fost dat de gol de una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi, chiar în cadrul emisiunii sale de la PRO TV. Femeia a fost extrem de sinceră și le-a povestit telespectatorilor la ce concluzii a ajuns, după ce a stat de vorbă cu soția îndrăgitului prezentator, Andra. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că Elena Merișoreanu este cea care a decis să le spună tuturor adevărul despre soțul Andrei.

Artista a decis că este vremea să dea o serie de detalii neștiute despre Cătălin Măruță, pe care se pare că le știe chiar de la soția sa. El și Andra sunt împreună de ani buni și nu s-au ascuns niciodată de fanii lor cu nimic, dar cu toate acestea nimeni nu știa acest lucru despre el. Se pare că vedeta nu aduce niciodată nimic acasă ș nici măcar artista nu se poate obișbui cu această idee. Mulți dintre cei care au urmărit emisiunea au rămas mască în fața declarațiilor pe care le-a făcut cântăreața.

Cătălin Măruță, dat de gol de Elena Merișoreanu

„Măruță nu duce niciodată nimic acasă. M-am întâlnit cu Andra și am întrebat-o dacă i-a dat ceva din emisiune. Mi-a zis: Ce? Păi el nu aduce nimic, niciodată.”, a spus Elena Merișoreanu în cadrul emisiunii lui Măruță, de la PRO TV.

Vedeta nu a spus-o în nume de rău, ci a făcut doar o serie de glumea pe seama lui Măruță. Mai mult de atât, vedeta a povestit și câteva lucruri de la începutul carierei, pentru a dovedi că a avut dreptate în tot ceea ce a zis. Știind de glumă, acesta nu s-a supărat deloc și a înțeles ironiile venite la adresa sa.

Citeste si:
Alex Velea, dezvăluire uluitoare despre Andra: „Un monstru...”
Alex Velea, dezvăluire...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Eram la bulibașa în Sibiu, Dumnezeu să îl ierte. L-am chemat pe Măruță la masă și mi-a zis: ‘Nu, mai întâi fac de mâncare pentru echipă’. Deci, Măruță niciodată nu duce nimic acasă.”, a mai povestit interpreta.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.