A venit ziua mult așteptată de către fanii Oanei Zăvoranu și anume cea în care să îi ia la rost pe Gina Pistol și pe partenerul său de viață, Smiley. Cum era de așteptat și în cazul lor, vedeta are o problemă că ei promovează tot felul de produse în mediul online. Soția lui Alex Ashraf a mai specificat și faptul că vor să scoată bani de pe urma fiicei sale, al cărei chip îl țin încă ascuns de ochii lumii.

În cel mai nou episod al emisiunii sale, Gina Pistol este subiect de discuție, dar nici iubitul ei nu a scăpat prea ușor. Vedeta a remarcat că îndrăgita prezentatoare s-a schimbat în totaliate, de când a devenit mamă și nu a putut să nu comenteze pe marginea acestui subiect. Nu este de acord nici cu faptul că blondina a făcut tot felul de postări în care le spune fanelor sale că viața de mamă nu este deloc una ușoară și că nu mai are deloc timp pentru ea și pentru toate lucrurile pe care le făcea în trecut. Asta nu este tot! Actrița crede despre iubita lui Smiley a profitat de faptul că el este cunoscut și a început să „ mocangească” tot ce a prins.

Oana Zăvoranu i-a desființat pe Gina Pistol și Smiley

“Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley Omul a început să forjeze tăticule tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică…de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un hight așa. După ce s-a născut copilul schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu.. iubita la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine…mocangeală la tot, de la A la Z”, a spus Oana Zăvoranu, pe canalul său de YouTube.

Mai mult de atât, „ Querida” este de părere că ei au o strategie foarte bine pusă la punct în ceea ce privește dezvăluirea chipului fiicei lor. Din punctul său de vedere, Gina și Smiley așteaptă o ofertă generoasă de la vreo televiziune, pentru că vor să scoată bani de pe urma copilului.

“Așteaptă să vină o poate revistă generoasă, vreo televiziune (…) și în momentul în care va fi destul de generoasă suma ce credeți? Minune! Surpriză! Și ei o vor arăta pe cea mică, pentru că… la cerere o s-o bage, la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul ne-am hotărât să o arătăm”, a mai povestit ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.