Aurel Pădureanu i-a adus lui Nicole Cherry o serie de acuzații foarte grave și este clar că un nou scandal a izbucnit în showbiz. După ce soțul Corneliei Catanga a vorbit foarte urât despre artistă și despre familia sa, tatăl său a avut și el ceva de zis atât în apărarea sa, cât și în apărarea fiicei sale.

Soțul Corneliei Catanga a mărturisit că el și regretata artistă au jucat un rol extrem de important în cariera lui Nicole Cherry, care ar fi uitat de ele în cele mai grele momente din viața sa. Bărbatul a spus că viitoarea mămică este un om fără caracter și că știe foarte multe lucruri despre familia sa, dar că preferă să lase lucrurile așa. În plus, el nu va merge nici măcar la botezul fiicei sale, pentru că este foarte supărat pe ea.

Aurel Pădureanu, scandal cu Nicole Cherry

„Nu mă interesează acest om. Îmi este silă să vorbesc despre un om care nu are caracter. Pentru mine acest om nu reprezintă nimic. Zero ori zero este egal cu zero. Eu și soția mea, Cornelia, am luat-o de mână pe Nicole și am dus-o la Titus Munteanu, ca să o vadă. Nicole este fata nepoatei mele. Eu știu multe despre familia asta, dar mai bine las lucrurile așa cum sunt”, a declarat Aurel Pădureanu pentru impact.ro.

Văzând toate cuvintele dure care au venit la adresa fiicei sale, tatăl viitoarei mămici nu s-a putut abține să nu îi ia apărarea. El este de părere că Aurel Pădureanu a îmbătrănit și că toate declarațiile pe care le-a dat vin de pe una urma unor frustrări de-ala sale. Lui i se pare un gest total nepotrivit a te duce la TV și a striga în gura mare faptul că oamenii dragi au uitat de tine, iar el nu vrea să dea curs acestui scandal.

“Cred că dânsul a îmbătrânit. Sunt niște frustrări d-ale sale. Dacă l-am uitat? Ce putem spune? Eu cu domnul Mitică m-am întâlnit de 15 ori și sunt căsătorit de 29 de ani, sunt ceva ani. Dacă lui îi plac scandalurile, să facă în continuare acest lucru. Altă explicație nu am! Am zis că are anumite frustrări, pentru că așa se înțelege, să te duci la televizor și să spui, unei țări întregi, că te-a uitat neamul, nu este frumos” a declarat tatăl lui Nicole Cherry, conform aceleiași surse.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.