După ce Pepe a divorțat de fosta lui soție, a reușit să își găsească liniștea în brațele unei alte femei. Fiind un bărbat asumat, acesta a postat de la bun început imagini cu noua lui cucerire pe rețelele sociale, iar fanii au spus repede că seamănă foarte mult cu Raluca Pastramă, mama fetițelor sale. Ei bine, aceasta se numește Yasmine Ody, iar recent artistul a decis să plece într-o vacanță de vis împreună.

În ciuda vremurilor pe care le trăim, Pepe a muncit din greu și chiar dacă nu a avut atât de multe concerte precum în anii trecuți, el și-a îndreptat atenția către mediul online. Cântărețul este tot mai activ pe canalul său de YouTube, unde săptămânal are tot felul de invitați alături de care cântă și de care se simte foarte bine. Filmările sale adună sute de mii de vizualizări, iar el nu poate decât să se bucure de reușitele sale.

Pepe a plecat în vacanță cu fiicele și iubita sa

După câteva luni în care a lucrat fără oprire, Pepe a simțit nevoia de o vacanță și nu putea să plece de unul singur, așa că și-a luat iubita și pe cele două fetițe pe care le are din căsnicia cu Raluca, Rosa și Maria, și au mers împreună în Paris. El a publicat o serie de imagini de la Disneyland, pentru a le arăta fanilor cât de bine se înțeleg fiicele sale cu noua lui parteneră de viață. Deși pare că totul decurge bine între ei, el nu a vrut să dea prea multe detalii în ceea ce privește relația lor considerând că relația lor este d-abia la început și că dacă ar vorbi acum, s-ar grăbi.

“Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.