Adela Popescu se simte o femeie frumoasă, chiar dacă mai are foarte puțin timp și va aduce pe lume cel de-al treilea copil. În timpul sarcinii, multe femei își pierd încrederea de sine, dar nu este și cazul îndrăgitei prezentatoare care s-a pozat într-o ipostază de zile mari. A ales să poarte un costum de baie și și-a lăsat burtica de gravidă la vedere, motiv pentru care a fost foarte apreciată de către fanele sale.

Radu Vâlcan a fost mereu aproape de soția ta pe tot parcursul sarcinii și i-a făcut acesteia toate poftele. Mai mult de atât, nu s-a oprit din a-i declara iubirea pe rețelele sociale ori de câte ori a avut ocazia. Este foarte mândru de femeia pe care o are lângă el, iar faptul că va deveni tătic pentru a treia oară îl face să se simtă cel mai norocos bărbat din lume. În plus, el a vrut să îi arate și de această dată cât de importantă este pentru el și a postat o imagine de zile mari chiar pe pagina sa de Facebook.

Adela Popescu, în costum de baie

Soțul Adelei Popescu nu s-a putut abține să nu le arate admiratorilor săi cât de frumoase este soția sa, cu doar câteva zile înainte de a naște. Imaginea pe care a ales să o publice o înfățișează pe frumoasa prezentatoare în costum de baie, mai sexy ca oricând. Fotografia cu pricina i-a fost trimisă chiar de ea, dar nu l-a lăsat inima să o păstreze doar pentru el, ci a decis să le-o arate tuturor. Nu toată lumea a apreciat-o. Unii au spus că nu arată deloc bine și că ar fi trebuit să nu posteze o asemenea imagine, iar alții au avut numai lucruri pozitive de zis.

„Mi-a trimis iubita mea poza asta. Nu m-am putut abține sa nu v-o arăt. Iartă-mă, Adela Popescu, că dau din casă!”, a scris Radu Vâlcan pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.