Marea finală a emisiunii Survivor România se apropie cu pași repezi, iar fanii emisiunii și ai celor rămași în competiție fac tot ceea ce le stă în putință ca ei să primească tot mai multe voturi. Printre cei cinci supraviețuitori din Republica Dominicană se află și Elena Marin care, în trecut, a ieșit de mai multe ori preferata publicului și care acum se bucură de susținerea prietenelor sale, Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Fostele membre ale trupei Andrè sunt alături de Elena Marin, când are cea mai mare nevoie de ele. A mai rămas foarte puțin timp, până când întreaga lumea va afla cine va câștiga Survivor România. În acest punct al competiței, concurenții trebuie să dea tot ceea ce au mai bun și să lupte doar pentru ei. Cu toate acestea, nu vor reuși nimic fără ajutorul celor de acasă, iar de acest lucru sunt conștiente și vedetele care încearcă să își convingă fanii să o voteze pe Faimoasă.

Elena Marin, susținută de prietenele sale

Toată lumea știe că îndrăgita concurentă este dansatoarea Andreei Bălan de ani buni, dar foarte puțini știu despre prietenia care s-a legat între ele. După părerea iubitei lui Tiberiu Argint, colega sa a luptat enorm să ajungă până aici și merită să fie marea câștigătoare, iar ea face tot ceea ce îi stă în putință pentru a o ajuta și așteaptă cu sufletul la gură ultima ediție din acest sezon.

"Dragilor, eu îmi doresc foarte mult ca buna mea prietenă Elena să câștige această competiție, a luptat foarte mult să ajungă în finală, așa că vă rog din suflet să o votați la 1230, după ce se dă start vot. Haideți să fim alături de ea, merită să câștige, a muncit foarte mult.", a zis Andreea Bălan pe Story.

Andreea Antonescu a aflat pe pielea sa cât de grea este viața în Republica Dominicană, după ce a făcut parte din echipa roșie timp de câteva săptămâni. Având în vedere că ea și Elena Marin sunt bune prietene, a ales să o susțină pe aceasta până la final.

"Dragii mei, experiența Survivor se apropie de final. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că am ținut încă din prima secundă cu Elena. Pentru ca Elena să se întoarcă acasă cu trofeul are nevoie de susținerea noastră, atât a mea, cât și a voastră. Tot ce avem de făcut este să votăm Elena! Hai Elena! Suntem cu tine până la capăt, pentru că binele întotdeauna învinge!", a spus la rândul ei Andreea Antonescu.

Citeste si:
George Burcea a dat lovitura în cinematografie! Ce rol va...
George Burcea a dat lovitura...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.