Dragoste mare între Oana Roman și Marius Elisei! Cei doi foști soți s-au pozat în ipostaze unice, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale, unde au putut fi admirate de către toți fanii cuplului. Aceștia au remarcat că se înțeleg din ce în ce în ce mai bine, chiar dacă au divorțat în luna februarie a acestui an și le-au dat sute de comentarii în care și-au exprimat aprecierea în ceea ce îi privește. Concluzia lor a fost una destul de simplă - iubirea învinge tot.

Oricât au încercat Oana Roman și Marius Elisei stă stea departe unul de celălalt, nu au reușit să facă lucrul acesta. Iubirea dintre ei este una mult prea mare, iar fotografiile în ipostaze tandre, de pe Instagram, vobesc de la sine. Aceștia împreună cu fiica lor, Isa, și-au luat câteva zile libere și au fugit la mare, unde se distrează de minune și unde se bucură de momente de neuitat.

Iubirea a învins orice obstacol

Este un mod foarte frumos de a sărbători faptul că s-au întors unul în brațele celuilalt, chiar dacă multă lume nu le mai dădea vreo șansă de împăcare. A fost o surpriză de zile mari pentru cei care au sperat la împăcarea lor, iar comentariile pe care le-au primit sunt în cea mai mare parte unele pozitive. Mulți au mărturisit că nu i-au văzut atât de fericiți niciodată și speră ca lucrurile dintre ei să meargă din ce în ce mai bine și să nu se mai certe. În plus, Oana Roman a transmis și un mesaj în mediul online prin intermediul căruia a dat de înțeles că este fericită și împăcată.

„Momente fericite! Dragoste și pace! ❤️❤️”, a scris Oana Roman pe Instagram.

„Sunteți superbi împreună, Marius pare mai îndrăgostit ca niciodată și tu la fel. Mă bucur tare mult pentru voi, că v-ați împăcat și ați reușit să treceți peste toate obstacolele, sper să fiți fericiți până la adânci bătrânețe ❤️❤️❤️ / ❤️❤️❤️❤️IUBIREA ÎNVINGE TOT… Mă uit cu drag la aceste poze…. Să fiți sănătoși! Ce frumos 🥰! Cred ca fotograf a fost Isa💗😃🤗”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.