Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, a avut o serie de probleme în trafic și le-a vorbit fanilor ei prin ce a trecut. Vedeta a trăit șocul vieții sale și și-a revenit cu greu de pe urma celor întămplate. Se pare că mașina ei a început, la un moment dat, să scoată mult fum și a crezut că va exploda. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav, dar a tras o sperietură soră cu moartea.

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite nu a avut un final de săptămână reușit, după ce a trecut prin clipe de coșmar chiar în trafic. Blondina a avut parte de o întâmplare nefericită și a crezut că mașina în care se afla va exploda și că nu va scăpa cu viață. Totul s-a întâmplat când ea se îndrepta spre București.

Elena Matei a avut parte de un șoc

Mașina Elenei Marin a fost scoasă din service, acum câteva zile. Îndrăgita concurentă nu s-a putut bucura prea mult de autorismul ei, pentru că nu a trecut mult timp, iar problemele au început să apară. De această dată, mașina s-a defectat din senin și nu a știut cum să reacționeze având în vedere faptul că nu a mai trecut niciodată prin așa ceva. Extrem de activă în mediul online, ea le-a povestit persoanelor care o urmăresc cum s-a descurcat, prin ce momente cumplite a trecut, dar și cum s-a temut pentru viața sa, dar și pentru mașina pe care o deține de ani buni și care i-a dat mari bătăi de cap.

Retail jobs

„Am dus-o cred că de opt ori la service. Am dus-o la service, au zis că mi-au reparat-o sau mi-au reparat-o și am plecat duminică cu ea la București și când m-am întors pur și simplu mi-am dorit doar să ajung acasă. M-a lăsat mașina fix pe bulevard, mi s-a oprit dintr-odată. A început să scoată fum, să se audă ceva ciudat. Mulțumesc oamenilor care m-au ajutat să împing mașina, că m-am chinuit puțin la început singură”, a spus Elena Matei pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.