Dan Capatos a difuzat, în urmă cu doar câteva zile, un interviu cu Fulgy. În plus, prezentatorul a vorbit și despre situația complicată prin care trece fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. Tânărul a urmărit emisiunea și s-a enervat la culme, astfel că a avut o reacție nervoasă pe contul lui oficial de Instagram, unde este urmărit de mii de oameni.

Fulgy l-a amenințat pe prezentatorul emisiunii Xtra Night Show cu moartea, imediat după ce a văzut imaginile în care apărea chiar el. În seara imediat următoare, Capatos a vorbit despre această situație și și-a dat cu părerea despre starea în care se află fratele Margheritei, pentru care el crede că familia nu face nimic, deși susține în stânga și în dreapta acest lucru. El a mai specificat că ar trebui să se ia măsuri serioase și că Fulgy trebuie ajutat, pentru că nu va ajunge nicăieri.

Fulgy, mesaj neașteptat pentru Dan Capatos

După toate cele întâmplate, Fulgy a publicat un mesaj în mediul online în care îi dă dreptate lui Dan Capatos, spunând că nu este o amenințare publică așa cum s-a zis, ci una mondială. În felul acesta, fiul Clejanilor a reușit să atragă din nou atenția asupra lui, la doar câteva zile după ce și-a amenințat tatăl și după ce l-ar fi lovit, motiv pentru care ar fi sunat la Poliție. Asta nu este tot! Tânărul i-a transmis lui Capatos că este cel mai inteligent om de televiziune din România și că nu ar trebui să se ia niciodată după afirmațiile sale.

Retail jobs

„Capatos, mă frate, când mai faci un copil eu o să fiu nașul la copilul tău, o să fie darul meu de 1 milion de euro. Ești cel mai inteligent om de televiziune din România. Îți dau 1 milion de euro acum cash... Să nu te iei niciodată după stările în care eu reacționez la tine. Te iubesc, ai dreptate, îți faci emisiunea impecabil, ești un exemplu pentru mine, iar eu nu sunt o amenințare publică, ci una mondială, dacă îmi mai supărați părinții, dar nu voi, ceilalți, dar nu e cazul de așa ceva, eu am început să mă ocup de mine”, a transmis Fulgy la Xtra Night Show.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.