Au trecut doi ani de când Alina Ceușan și Raul Tisa și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Vedetele au sărbătorit așa cum au știut ele mai bine, iar blondina a avut parte de o supriză de zile mari din partea soțului său. O asemenea zi nu ar fi avut cum să treacă neobservată, iar cei doi au luat cina în oraș și și-au făcut niște declarații de iubire în fața cărora fanii lor au rămas muți de uimire.

Bucurie mare pentru Alina Ceușan și soțul ei, la împlinirea celor doi ani de când au spus cel mai sincer "Da!" din viața lor. Cei doi soți au reușit să facă tot ceea ce și-au propus de când și-au unit destinele și cel mai frumos lucru care li s-a putut întâmpla a fost nașterea copilului lor. Își doreau extrem de tare un copil, iar venirea lui pe lume le-a schimbat viețile în totalitate. Blondina nu i-a ascund niciodată chipul băiețelului ei, așa cum fac alte femei, ba chiar cel mic a devenit o mică vedetă pe social media.

Alina Ceușan și Raul Tisa, doi ani de când au spus marele "Da!"

Ieșirea lor în oraș nu a avut loc oricum, pentru că Alina Ceușan și Raul Tisa și-au ales niște ținute potrivite pentru seara respectivă reușind să atragă astfel toate privirile celor din jur. Au acordat acestui eveniment o mare importanță și au postat și câteva imagini pe rețelele sociale, pentru că ea este genul de persoană care își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face. În plus, vloggerița i-a făcut partenerului său de viață de viață un mesaj emoționant, pentru a-i arăta cât de tare îl iubește.

„Acum doi ani, în seara asta 🎻🥂 Te iubesc și asta este. Ești uimitor, îți mulțumesc că ești TU. Îți mulțumesc pentru că ne-ai creat pe noi în fiecare zi”, a spus Alina Ceușan pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.