Justyna a luat o decizie șocantă, în urmă cu foarte puțin timp. Focoasa brunetă a decis să divorțeze de soțul ei, de dragul noii sale cuceriri, Alex Bodi. Recent, vedetele au petrecut o seară de pomină într-un club de fițe de la malul mării și deși imaginile vorbeau de la sine, nu au recunoscut că ar forma un cuplu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a spus că nici nu confirmă, dar nici nu neagă relația lor, doar că mai așteaptă să vadă cum evoluează lucrurile.

Nimeni nu se aștepta ca sentimentele sale pentru Alex Bodi să fie unele atât de puternice, încât să renunțe la căsnicia sa pentru a da o șansă relației. Un șoc foarte mare l-au avut fanii lui Bodi, în momentul în care au aflat că este căsătorită, iar vestea divorțului a avut un impact și mai mare. Soțul Justynei, luptătorul MMA Karol Miśkiewicz, a fost c an el care a dat-o de gol pe femeie și tot cel care a făcut anunțul legat de divorț.

Justyna și soțul ei și-au spus adio

Actualul ei soț a rămas mască, în clipa în care a aflat că frumoasa lui soție are o relație în România și nu își mai poate reveni din șoc. După toate cele întâmplate, a fost luată cea mai bună decizie. Justyna va fi liberă să facă tot ceea ce își dorește, ba chiar să formeze și o relație cu fostul Biancăi Drăgușanu, care a reușit să o cucerească. Mai mult de atât, a spus că pentru el acesta este un capitol încheiat, semn că nu mai există cale de împăcare între ei.

„Suntem căsătoriți, dar divorțăm de comun acord. Nu mai răspund la nicio întrebare - cazul s-a încheiat”, a scris soțul Justynei, luptătorul MMA Karol Miśkiewicz pe contul lui de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.