Ana Ionescu este noua prezentatoare a emisiunii Vorbește Lumea. Vedeta va fi alături de Cove, Veve, Coțofană, Viviana Sposub și Theo Rose, pe tot parcursul acestei săpămâni. La prima vedere, multă lume s-a întrebat cine este blondina, dar nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că ea este soția lui Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project.

Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă, de mai bine de 16 ani. Din iubirea lor a luat naștere fiica acestora, Ilinca, în vâstă de trei anișori pentru care ei ar face orice și căreia speră, ca în viitorul apropiat, să îi dăruiască un frate sau o soră. Ceea ce înseamnă că Tudor și Ana Ionescu nu vor să piardă vremea, ci își doresc o familie mare și frumoasă. Momentan, vârsta micuței îi împiedică să mai aibă un copil, din cauza faptului că nu cred că vor face față tuturor provocărilor și de aceea preferă să nu se grăbească în acest sens.

Ana Ionescu, noua prezentatoare de la Vorbește Lumea

„Da, îmi doresc un frate sau o soră pentru ea. Doar că aș mai sta puțin, aș aștepta puțin să mai crească. Să înțeleagă lucrurile și să mă ajute. Să nu am grija ei. Ea acum are 3 ani și e foarte agitată. Nu o scăpăm nicio secundă din ochi. Să mai crească puțin Ilinca și sper să am răbdarea și nervii ca să pot să fac și al doilea copil”, a spus Ana Ionescu într-un interviu., porivit wowbiz.ro.

Chiar dacă par cuplul perfect, între aceștia există și tot felul de neînțeleri, iar în urmă cu ceva vreme, Ana Ionescu a fost înșelată de către partenerul ei de viață. Vedeta nu a ascuns sub nicio formă lucrul acesta, ba chiar a mărturisit în fața întregii lumii că au stat despărțiți și că anul 2010 a fost unul care a pus-o la grele încercări. Până la urmă, au dat dovadă de maturitate și au înțeles că dragostea învinge de fiecare dată.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.