Cezara Munteanu, prezentatoarea emisiunii „Dragoste de România" de la Metropola TV, abia ce s-a întors din vacanță. Forțele proaspete pentru muncă sunt la locul lor, la fel cum la locul lor sunt și amintirile unei vacanțe de neuitat. Pe acestea din urmă a ales să le împărtășească cu telespectatorii în matinalul „Dimineți cu Georgia".

Proaspăt aterizată din Rhodos, Cezara a povestit cât de minunat s-a simțit pe „Insula Iubită de Zei", așa cum este ea recunoscută.

„Am venit cu energie foarte bună din vacanță. Am vizitat insula Rhodos, însă nu am reușit să văd tot ce este de vizitat. Printre multe locuri pe care le-am bifat, am ajuns într-un loc unde simți că parcă se întâmplă minuni. Locul se numește Prasonisi, este zona în care se întâlnesc Marea Egee cu Marea Mediterană. O experiență absolut minunată. Mă simt norocoasă că există asemenea locuri pe Pământ și că noi putem să mergem să le vizităm. Acum, pentru o bună gestionare a timpului, sfatul nostru către cei care-și doresc să viziteze Rhodos este să închirieze mașină și să colinde toată insula. Grecii sunt generoși, de exemplu, pe ne-a costat 175 de euro mașina pentru o săptămână!", a povestit vedeta tv.

Adevărată iubitoare de călătorii, pe lângă cele pe care le face în afara țării, Cezara Munteanu adoră să se bucure și de minunile pe care i le oferă România, adevărata vedetă a emisiunii pe care o prezintă la Metropola TV.

„Îmi iubesc țara și mă mândresc cu ea, nu ai avea de ce să nu iubești această țară minunată și locurile frumoase pe care ea ți le oferă. Ceea ce nu îmi place uneori la această țară sunt unii oameni care locuiesc în ea și felul în care ei o fac să se simtă. Nu mi-aș dori să plec definitiv din țară, îmi doresc doar să plec din când în când ca să descopăr lumea aceasta încântătoare. Sper să am ocazia să o văd pe toată. Nu cred că aș putea pleca definitiv niciodată, dar nici asta nu e cert. Contează ce mesaj ai de transmis și unde trebuie să ajungă el. Dacă mesajul meu va trebui să ajungă mai departe de granițele acestei țări, cred că vor exista perioade în care voi fi și în altă parte. Dar pânâ atunci, mai am de crescut aici.", declară actrița.

Citeste si:
„Dragoste de România", sezonul 4, la Metropola TV. Cezara Munteanu...
„Dragoste de România",...

Întreaga istorisire pe care a făcut-o Cezara Munteanu în cadrul emisiunii „Dimineți cu Georgia" o poți urmări pe contul de Facebook Metropola TV.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.