Showbiz 6 Iulie 2021 14:17 de Lorena Martin

Deși 2020 a fost un an greu din punct de vedere financiar pentru majoritatea oamenilor, Dorian Popa a avut parte de o ascensiune în ceea ce privește veniturile lunare. Vloggerul a înregistrat un profit uimitor datorită pandemiei.

În 2020, DORIAN POPA SHOW S.R.L. a raportat o cifră de afaceri de 2.058.060 RON cu un profit de 1.703.991 RON și un număr de 1 angajați, după 3 ani de activitate, potrivit CAN-CAN.ro. Societatea este administrată doar de artist, care apare și ca unic asociat în firmă.

Dorian Popa nu face bani doar din promovări plătite pe rețelele de socializare, ci și din imobiliare. La scurt timp după ce și-a construit casa, Dorian a ales să investească o sumă mare de bani pentru a construi un adevărat cartier în Domnești, denumit „Hâtz Residence”.

„De săptămâna trecută și până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence”, a spus Dorian Popa în unul din vlog-urile sale.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.