Elena Marin se află printre ultimii concurenți rămași în competiția Survivor România. Ea împreună cu Zannidache, Maria, Andrei și Marius se vor lupta săptămâna viitoare pentru trofeul emisiunii, în marea finală de pe data de 10 iulie. Cei cinci supraviețuitori vor fi nevoiți să dea tot ceea ce au ei mai bun și vor avea parte de niște jocuri diferite față de cele de până acum. Toate consiliile vor fi difuzate în direct, iar telespectatorii își vor putea susține preferații în timp real.

Săptămâna aceasta a fost una foarte grea atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici. Ei au au ajuns la individuale, etapa în care fiecare fost concurent și-ar fi dorit să ajungă. Cel care nu a mai apucat să se bucure de aceste momente unice a fost Sebastian Chitoșcă. Fotbalistul a fost eliminat, chiar înainte de individuale. Elena Marin a avut puțin mai mult noroc și a mers mai departe, dar la un moment a crezut că visul ei de a câștiga marele premiu al emisiunii de la Kanal D s-ar putea sfârși.

Elena Marin, în pericol aproape de marea finală

Pe unul dintre trasee, frumoasa vedetă s-a accidentat grav și a avut nevoie imediat de ajutoul medicului. Dansatoarea a avut, de asemenea, mari dureri, dar a scăpat cu bine de pe urma întâmplării nefericite. Ea a reușit să se repună repede pe picioare și să lupte în continuare, pentru a aduce puncte și pentru a deveni campioana zilei. Fanii Faimoasei s-au panicat extrem de tare și au crezut că ea nu va mai fi capabilă să lupte. Nu trebuie să vă îngrijorați, dacă sunteți și voi fanii săi, pentru că starea ei se pare că este una foarte bună și, în mod clar, va lua și ea parte la ultimele ediții ale acestui sezon de Survivor România.

„Mă doare piciorul, mă doare tare!!!!”, a spus Elena Marin, imediat după ce s-a accidentat.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.