Au trecut deja 30 de săptămâni, de când Gabriela Prisăcariu a rămas însărcinată. Între timp, ea și Dani Oțil și-au unit destinele și au avut parte de un eveniment care a ocupat primele pagini ale ziarelor, timp de câteva zile bune. Vedetele trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor și sunt nerăbdători să își ia rolul de părinți în serios, dar și să își strângă pentru prima dată în brațe copilul.

Frumoasa soție a prezentatorului de la Antena 1 este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, iar oamenii din jurul ei care o cunosc și care o apreciază sunt convinși că se va descurca de minune în rolul de mamă. Este o femeie dedicată carierei sale și genul de om care dă tot ce are mai bun indiferent de situație. Mulți au vrut să afle chiar de la ea câte kilograme s-a îngrășat în tot acest timp, iar ea nu le-a ascuns asta.

Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre kilogramele pe care le-a acumulat

Gabriela Prisăcariu a luat în greutate 13 kilograme, dar având în vedere faptul că a făcut foarte mult sport înainte și a avut grijă la alimentație, aproape că nici nu se vede cât de mult s-a îngrășat. Ziua cea mare este tot mai aporoape și pe lângă toate dezvăluirile pe care le-a făcut, blondina a postat noi imagini cu burtica de gravidă, pe care fanii ei le-au apreciat într-un număr foarte mare. Mulți sunt de părere că arată foarte, foarte bine și i-au transmis multe cuvinte de laudă pe care sigur le-a citit și de care s-a bucurat.

„Luni... 30 de săptămâni... 13 kilograme”, a mărtusit vedeta pe rețelele sociale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.