Alexandra Stan și Emanuel Necatu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar recent cei doi au decis să își unesca destinele în fața stării civile, dar și în fața lui Dumnezeu. Cei doi au avut parte de un eveniment pe care nu îl vor uita toată viață și care a ieșit fix așa cum și-a propus. Singură dorința a vedetei era ca prietenii să să fie prezenți și a regretat letuenorm faptul că nu i-a putut avea aproape într-una dintre cele mai importante zile din viața sa.

Frumoasă cântăreața a postat și o serie de imagini pe rețelele sociale care le-au atras atenția tuturor și care au adunat mii de aprecieri din partea oamenilor care o urmăresc în mediul online. Artista este mândră de soțul ei și crede că și-a găsit sufletul pereche alături de care vrea să trăiască pentru tot restul vieții sale. Ei bine, Emanuel Necatu a avut grijă să o facă pe actuală lui partenera de viață să plângă. Dar nu vă faceți griji, pentru că lacrimile au fost de fericire și nimic mai mult.

Alexandra Stan, surprinsă de soțul ei

Dumnezeu mi te-a dat pe tine, ca cel mai frumos mod de-al iubi mai mult. Recunoscător”, este mesajul postat de soțul vedetei pe Instagram.

Soțul vedetei i-a transmis acesteia un mesaj emoționant alături de o fotografie în care o sărută suav. Bărbatul crede despre ea că un dar de la Dumnezeu pe care îl va prețui din ce în ce mai mult, până când moartea îi va despărți. Alexandra Stan poate afirma cu mâna pe inimă că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, iar de când s-a întors din Republica Dominicană viața i s-a schimbat în totalitate.

„Cea mai frumoasă zi din viața mea", a scris la rândul ei Alexandra Stan pe rețelele sociale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.