Scandalul dintre Antonia, Alex Velea și Cătălin Măruță a luat amploare. Cei doi îndrăgostiți s-au enervat la culme, după ce prezentatorul le-a folosit numele în tot felul de contexte, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la PRO TV. Frumoasa artistă este de părere că el nu a făcut altceva decât să le caute reacțiile, pe care le-a și primit, la un moment dat. Iubitul vedetei îl considera pe îndrăgitul prezentator ca fiind prietenul lui și a fost total dezamăgit de atitudinea pe care a avut-o în ceea ce îi privește.

Antonia a fost de foarte multe ori criticată pentru faptul că nu este capabilă să își exprime punctul de vedere, dar de aceasta a pus piciorul în prag și le-a spus fanilor săi tot cea avea pe suflet în ceea ce îl privește pe soțul Andrei. Cântăreața edste de părere că bunătatea nu este pentru oricine, ci reprezintă un limba pe care surzii îl pot auzi și orbii îl pot vedea. În cadrul postării respective nu este menționat nicun nume, dar fanii ei s-au dus repede cu gândul la Cătălin Măruță, cel cu care ea și Velea au pornit un real scandal.

Antonia nu s-a mai putut abține

În ultima vreme, Antonia nu a trecut deloc printr-o perioadă bună, ci a dat de înțeles că viața de mamă nu este deloc una ușoară și că faptul că este atât de departe de fiica sa o doare din ce în ce mai tare. Și-ar dori ca Maya să îi fie alături în cea mai mare parte a timpului, dar nu a obținut custodia totală a micuței, iar ea este nevoită să stea în Italia, alături de tatăl său.

“Ajută-i pe ceilalți fără așteptări. Nu îți va veni să crezi cât de mare este recompensa. Pentru că se întoarce roata. Bunătatea este un limbaj pe care surzii îl pot auzi și orbii îl pot vedea .”, a transmis vedeta pe rețelele sociale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.