Claudia Pătrășcanu nu îl poate ierta sub nicio formă pe fostul ei soț. Vedeta a făcut o serie de declarații dure despre acesta, iar cei mai mulți dintre fanii lor așteaptă cu nerăbdare și reacția bărbatului. Totul s-a întâmplat după ce el a avut o serie de apariții în tot felul de locații de lux. Bruneta a luat atitudine și i-a făcut o serie de reproșuri pe care internauții nu le-au putut trece cu vederea sub nicio formă.

Cele mai importante ființe din viața Claudiei Pătrășcanu sunt chiar copiii ei. Frumoasa vedetă le acordă acestora toată atenția de care au nevoie și a avut grijă ca ei să primească o educație aleasă. Gabi Bădălău nu a făcut același lucru, iar din punctul ei de vedere nu așa se protejează. Cei mici ar fi trebuit să îl aibă pe tatăl lor alături ori de câte ori simțeau nevoia, iar el nu are altceva mai bun de făcut să se afișeze pe internet în tot felul de locații extravagante. Mai mult de atât, el a intervenit și în scandalul dintre fosta sa soție și Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu, cuvintre dure la adresa fostului soț

El nu a înțeles nici până în ziua de astăzi de ce femeile au ajuns să se certe în felul acesta și de ce a fost nevoie să își adreseze atât de multe cuvinte urâte. Tot el a afost acuzat că a îndemant-o pe fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi să vorbească atât de urât despre Claudia Pătrășcanu, dar e a lămurit pe toată lumea spunând că blondina nu este genul de femeie căreia să i se spună ce să facă. După toate acestea, briuneta a reușit să atragă din nou atențioa asupra sa prin intermediul declațiilor pe care le-a făcut.

„El face toate nebuniile astea și aroganțele astea. Și atunci când le faci tu arăți ceea ce ești și cât poți. Și dacă vii cu strategiile astea în instanță...sunt atât de bine, încât nu mă interesează nici de pensie. Ce consideră instanța, dar doar să considere mai repede să terminăm”, a declarat vedeta pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.