Gabriela Cristea a reușit și de această dată să le atragă atenția fanilor săi din mediul online. Vedeta a făcut o serie de imagini pe care le-a postat imediat pe Instagram și unde i-a scăpat un detaliu pe care nu l-a observat. Fanii ei sunt foarte atenți și d-abia așteaptă să o prindă cu o greșeală, pentru a o trage la răspundere.

Gabriela Cristea petrece foarte mult timp pe rețelele sociale, unde păstrează legătura cu fanii ei și unde postează aproape zilnic imagini cu ea. Ei bine, cu ultima sa postare a dat-o serios în bară, pentru că internauții au remarcat faptul că a editat una dintre imagini mult prea tare, atât de tare încât sticla era îndoită. Nu s-au putut abține să nu îi transmită acest lucru în comentarii, iar ea nu a reacționat în niciun fel, cel puțin nu până în clipa de față.

Gabriela Cristea, dur criticată de internauți

Nu este pentru prima dată când soția lui Tavi Clonda este acuzată de faptul că folosește Photoshop-ul în toate fotografiile sale, chiar și în cele în care apar fetițele sale. Mulți nu sunt de acord cu acest lucru și au sfătuit-o să analizeze puțin pozele, înainte de a le urca în mediul online, unde pot fi văzute de mii de oameni. Unii au crezut că va șterge postarea, când va remarca greșeala pe care a făcut-o, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

„Cand ai modificat silueta ai îndoit sticla!/ Ce ai facut cu sticla aia?? 😂😂😂/ La sticla nu-i trebuie Photoshop/ Mințiți poporul ca de obicei../ Mai uitați-va la poze înainte să le postati.....acuma fara hate.....dar nu vezi cat ești de deformată..... Totuși va vreți influenceri și vedete..../ Ce bine isi lucreaza pozele s-o arate silfida, ca-n realitate umple ecranul./ De la caldura cred ca sa indoit sticla", sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.