După relațiile eșuate pe care le-a avut, Alex Bodi nu pierde vremea deloc. Omul de afaceri a fost surprins în compania fostei iubite a lui Philipp Plein, Justyna. Acesta nu a confirmat că ar forma un cuplu cu femeia, dar nici nu a negat toate zvonurile din ultima vreme. Imaginile apăute pe internet lasă loc de interpretări, iar multă lume a ajuns la concluzia că ea este noua sa cucerire.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a petrecut o noapte de pomină în compania Justynei, într-un club din Constanța. Cei doi au fost însoțiți de câțiva prieteni, iar distracția a fost în toi. După ce s-a spus că ei ar forma un cuplu, Bodi a decis că a venit vremea să lămurească întreaga situație și să le vorbească tuturor despre presupusa lui relație. Nu a declarat că ar fi împreună, ci doar că în momentul de față se cunosc mai bine, iar când va veni clipa vor confirma totul, dacă va fi cazul.

Alex Bodi, despre noua lui cucerire

Omul de afaceri a vorbit foarte frumos despre femeia alături de care și-a petrecut noaptea, remarcând că are niște calități deosebite. Din punctul său de vedere, ea este o persoană foarte inteligentă și, de asemenea, de o frumusețe rară. Oricât ar încerca să nege acest lucru, se pare că a fost atras de ea și de modul în care arată, încă din prima clipă. Dacă vor forma sau nu un cuplu rămâne de văzut, cert este că nu s-a hotărât în acest sens. A făcut totuși un sacrificiu pentru ea și anume a mers în Polonia, doar pentru a o vedea.

„Când o să fie momentul se vor confirma chestii. Nu vreau să vorbesc acum despre asta, nu e cazul, nu pot să-mi asum ceva sau să vorbesc în numele cuiva. Nu ne tatonăm. Ne-am cunoscut, nu ne tatonăm că ne-am cunoscut cât de cât. Vedem ce o să fie. Când o să se întâmple nu ai cum să ascunzi și nici nu avem motive să ascundem. E o femeie superbă, foarte inteligentă și foarte la locul ei. E o femeie chiar în sensul adevărat al cuvântului.”, a spus Alex Bodi pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.