Emoții la cote maxime pentru fostul concurent de la Survivor România, Sebastian Chitoșcă. Faimosul a fost eliminat acum câteva zile din cadrul emisiunii de la Kanal D, iar în urmă cu puțin timp a revenit în țară, unde s-a întâlnit cu mulți oameni care și-au dorit să facă o poză cu el, dar să îl și felicite pentru parcursul său din cadrul competiției care i-a schimbat viața în totalitate.

După ce s-a oprit în Germania la familia sa, Sebastian Chitoșcă a ajuns înapoi în țară, unde multe lume a fost nerăbădătoare să îl vadă. Chiar în aeroport, cu lacrimi în ochi, fostul Faimos a făcut o serie de mărturisiri emoționante și a avut momente în care nu își găsea cuvintele să spună ceea ce simte. Fotbalistul regretă enom faptul că nu a reușit să ajungă la individuale și că a fost nevoit să plece într-un moment ca acesta. Are mare încredere în Zanni, prietenul lui, că va ajunge în România cu trofeul și îl susține cât poate el de tare.

Sebastian are planurile bine puse la punct

Mai mult de atât, Sebi are și niște planuri serioase de viitor, după cele șase luni pe care le-a petrecut în Republica Dominicană. Vedeta și-a propus să devină tată pentru prima dată și a promis că va rămâne același om, deși acum este mult mai cunoscut decât era înainte. Participarea la această emisiune a fost o adevărată lecție de viață, din care a învățat să îi aprecieze mult mai mult pe oamenii din jurul lui, cărora acum jumătate de an nu le acorda atât de multă atenție.

„Planurile mele sunt simple si clare. Nu am sa visez ca am devenit cineva, sunt acelasi om. Am facut sport de performanta atatia ani si faima nu m-a schimbat deloc. Intr-adevar ma iubeste mai multa lume, ma recunoaste mai multa lume pe strada, le multumesc frumos, dar planurile mele sunt simple sa fac un bebelus, sa-mi fac o familie frumoasa, sa-mi dezvolt, pe partea de online, canalul de Youtube si ramane de vazut ce-mi rezerva viitorul”, a declarat Sebastian Chitoșcă pentru wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.