De când a participat la emisiunea Survivor România, Roxana Nemeș a intrat în atenția oamenilor, dar foarte puțini știu că frumoasa vedetă suferă de o boală gravă. Artista a dat o serie de declarații neașteptate despre afecțiunea respectivă, iar cei mai mulți dintre admiratorii ei s-au îngrijorat serios și i-au transmis toate gândurile lor bune. Mai mult de atât, ea a vorbit și despre durerile insuportabile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Roxana Nemeș este o femeie sinceră, care a vorbit mereu deschis despre viața privată, dar și despre problemele cu care s-a confruntat până acum. Fiind foarte activă pe rețelele sociale, fanii ei știu aproape totul despre ea. Cu toate acestea, foarte puțini aveau habar că fosta concurentă de la Survivor România suferă de o boală gravă, pe care a refuzat să o trateze, în ideea în care nu avea cum să i se întâmple ei așa ceva.

Roxana Nemeș suferă de o boală grea

Ei bine, viața este plină de surprize neplăcute, iar artista a reușit să se convingă pe pielea sa de acest lucru. Roxana Nemeș nu a mai rezistat, iar zilele acestea a mers la spital unde a fost pusă imediat pe masa de operații. În toți acești ani, ea a consultat mai mulți specialiști care i-au spus că nu are nimic, dar nu a mai suportat durerile pe care le avea aproape în fiecaree zi. Este convinsă că decizia de a se opera îi va schimba viața în bine, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a povestit cum a decurs totul și cum se simte în momentul de față.

„Era o problemă veche, nu am vrut să discut despre asta. Eu aveam problema asta de vreo 3 ani, de când aveam dureri, este vorba despre endometrioză. Nu am vorbit cu nimeni. Am încpeut să am dureri din ce în ce mai mari și am vorbit cu divers eprietene, am aflat că multe ori au avut, roi au deja. Este cancerul care nu te omoară, dar ai niște dureri groaznice. M-am trezit și am zis, doamne, am 32 de ani, de ce să stau să mă chinui? Sunt ca niște chisturi, am aflat anul trecut când deja aveam dureri groaznice. Mi-a zis doctorul care m-a și operat dar eu nu am vrut să cred că eu am așa ceva”, a declarat Roxana Nemeș pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.