Mihai Bendeac a reușit să își îngrijoreze fanii de pe Instagram, după ce le-a povestit acestora care sunt problemele de sănătate pe care le are. Juratul de la iUmor a încercat să glumească pe seama celor întâmplate, dar situația este mult mai gravă decât pare. Actorul s-a ales cu o răceală serioasă care de câteva zile bune îi dă mari bătăi de cap și despre care le-a vorbit celor care stau zi de zi cu ochii pe el.

Mihai Bendeac se află pe lista celor mai iubiți actori din țara noastră și de fiecare dată, reușește să atragă atenția asupra sa, într-un fel sau altul. Internauții îl apreciază și datorită sincerității de care a dat dat dovadă până acum, dar și pentru faptul că mereu se amuză teribil pe seama Story-urilor pe care acesta le face pe Instagram. Ei bine, recent a lăsat glumele deoparte și le-a povestit fanilor despre răceala pe care o are de câteva zile.

Mihai Bendeac, mărturisiri despre problemele sale de sănătate

Actorul a ținut să remarce și faptul că nu a mai răcit în felul acesta, de aproximativ doi ani. Din fericire pentru el și pentru cei care îl iubesc nu este nimic grav. Cel mai probabil, în câteva zile se va repune pe picioare și va continua să facă același gen de postări ca și până acum. El crede că situațua prin care trece este o pedeapsă din partea lui Dumnezeu, pentru că nu se mai potolește cu "nenorocirile". A simțit nevoia de odihnă și a preferat să nu se ridice din pat câteva ore bune, lucu notal neobișnuit în ceea ce îl privește pe îndrăgitul jurat de la iUmor.

Retail jobs

„Am răcit cobză. Băi, nu am mai răcit în halul ăsta cred că de doi ani. Curg mucii. Îmi curg mucii de zici că am robinet. Am avut până acum căciulă pe cap și mi-am dat-o jos... E pedeapsa lui Dumnezeu asta, că nu mă mai potolesc cu „nenorocirile”. Mi-e rău. Ia gata, mă, că mă ridic acum în picioare și... atât, mă pun la loc”, a povestit Mihai Bendeac la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.