Fulgy a reușit să șocheze din nou pe toată lumea, după ce a făcut o serie de afirmații dure la adresa părinților săi. Viorica și Ioniță de la Clejani au fost catalogați de către fiul său ca fiind niște lăutari, care nu știu să facă altceva în plus. Toate acuzațiile acestea au fost făcute pe Instagram, iar mulți așteaptă deja reacția artiștilor în ceea ce privește spusele fiului lor.

În ultima vreme, Fulgy a reușit să intre din nou în atenția presei. Fiul Clejanilor a fost prins consumând substanțe interzise la vlan, motiv pentru care a fost internat timp de câteva zile bune într-un centru de reabilitare și motiv pentru care i-a fost suspendat și permisul. După toate acestea, a pornit un întreg scandal și cu Alex Velea, după ce a afirmat că se întoarcea de la studioul iubitului Antoniei, când a fost prins de oamenii legii.

Fulgy, cuvinte dure la adresa celor care i-au dat viață

Mai mult de atât, recent a vorbit foarte urât și despre cei care i-au dat viață, iar la una ca asta nu se aștepta niciunul dintre fanii săi. Unii sunt de părere că a mers mult prea departe, mai ales că aceștia au încercat să îi fie mereu alături și indiferent de toate problemele pe care le-a cauzat, au vorbit frumos despre el și au sperat că va fi totul bine. Revenirea lui pe rețelele sociale a fost marcată de declarațiile pe care le-a făcut despre Viorica și Ioniță de la Clejani. Se pare că Fulgy s-a săturat ca părinții lui să fie întrebat diverse lucruri în ceea ce îl privește și a decis să facă un apel în mediul online.

„Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul cu acordeonul despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata! Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”, a declarat Fulfy, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.