Familia Adelei Popescu și Radu Vâlcan se mărește în curând. Drept urmare, cei doi s-au gândit să facă o schimbare până când bebe nu a venit pe lume. Cei doi și-au achiziționat o casă de lux, mai mare și spațioasă pentru întreaga familie.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat o casă de lux

Recent, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat în noua lor casă și nu ai ezitat să le arate și urmăritorilor lor din mediul online cum arată noua lor locuință, dar și cu cine au colaborat pentru a pune la punct fiecare detaliu din casă.

Actrița și-a luat rămas bun de la emisiunea „Vorbește lumea” pentru a se bucura mai mult de sarcină și de timpu liber. Acest lucru a fost doar în avantaj deoarece artista a putut să se concetreze pe detaliile ce vizau noua sa casă.

Cum arată noua casă de lux a familiei

Adela și Radu, împreună cu cei doi băieței ai lor, s-au mutat de curând în noua lor casă. Aceasta este una mult mai spațioasă pentru familia lor care în curând se va mări cu încă un membru.

„Au optat pentru un stil minimalist, foarte cald și primitor, unde atât ei, cât și copiii să se simtă foarte bine. Conceptul de amenajarea a fost realizat de noi, în conformitate cu dorințele și nevoile familiei”, anunță compania care i-a ajutat pe cei doi soți.

Foarte entuziasmați de noua lor locuință, cei doi au împărtășit impresii și imagini imediat după ce s-au întors din Maldive. Actrița a publicat pe contul său de Instagram câteva imagini din cuibușorul său în care s-au mutat și unde, spune ea, bucătăria e piesa de rezistență.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.