Andreea Bălan a tras o sperietură soră cu moartea, în timpul zilei de astăzi. Îndrăgita vedetă se afla pe plajă, când a avut loc explozia de la Petromidia Năvodari. Ea nu se afla singură acolo, ci cu fetițele ei și a postat chiar și o serie de imagini pe rețelele sociale cu fumul gros care se ridica spre cer, în timp ce toată lumea se întreba ce se ce petrece.

Astăzi a avut loc o explozie uriașă la Petromidia Năvodari, iar cei care se aflau pe plajă au surprins întregul moment cu telefonul mobil, iar zeci de filmări au ajuns pe rețelele sociale. Printre cei care au mers să se bucure de vară, pe plajă, se afla și iubita lui Tiberiu Argint care a mers acolo cu fiicele sale pentru câteva zile. Artista s-a panicat și a filmat întregul moment, pentru a le arăta și fanilor ei cât de gravă era situația, de fapt.

Andreea Bălan a filmat explozia de la Petromidia Năvodari

În timpul exploziei respective, mai multe persoane au fost rănite, iar una și-a pierdut viața. Cei aflați pe plajă au fost în afara oricărui pericol, deoarece erau mult prea departe de locul unde a avut loc nefericita întâmplare. Mai mult de atât a fost activat Planul Roșu de Intervenție, motiv pentru care turiștii s-au speriat și mai tare. Echipajele de intervenție au ajuns imediat la fața locului și s-au luptat cu flăcările, timp de câteva ore bune.

”A explodat ceva, nu știm ce. Toată lumea de pe plajă se uită și nu înțelege nimic, ce e acolo și de ce a explodat și de ce acest fum. E foarte, foarte mult fum”, a spus Andreea Bălan la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.