Prieteni încă din copilărie, Cuza și Emi au acceptat provocarea de a face parte din proiectul Asia Express. Artiștii erau nerăbdători să plece în prima lor cursă pe Drunul Împăraților alături de ceilalți concurenți, dar odată ce au ajuns acolo, au realizat că lucrurile sunt mai grele decât se vedeau la TV. Într-un interviu pe care l-au acordat recent, cei doi vloggeri au spus cum li s-a părut până acum, dar au vorbit și despre faptul că zilnic trec printr-o criză pe care trebuie să o rezolve.

Încă de când au ajuns acolo, Emi și Cuza au ajuns la concluzia că nu este deloc așa cum vedeau ei din fața micilor ecrane și au fost puși în tot felul de situații cu care nu s-au mai întâlnit până acum și cu care, probabil, nu se vor mai întâlni nici în viitor. Cel mai greu le este să caute mașini care să îi duc dintr-un loc în altul, pentru a îndeplini misiunile date de noua prezentatoarea a emisiunii, Irina Fodor, dar să și găsească un loc în care să doarmă la finalul zilei. Chiar dacă le este extrem de greu, încearcă din răsputeri să facă față și nu au de gând să se dea bătuți atât de ușor.

Cuza și Emi, despre situațiile din Asia Express

„Ajungi în punctul ăla în care ești de 3 ore pe marginea unei străzi, sunt 40 de grade, faci așa de te doare umărul și tricepsul și nimeni nu oprește. (…) Înnebunești”, a declarat Cuza de la Noaptea Târziu pentru a1.ro.

În plus, Cuza a povestit că au ajuns în punctul în care așteaptă și câte trei ore, făcând autostopul și nimeni nu oprește nici măcar să îi asculte. Nu au mers acolo doar de dragul de a participa, ci își doresc tare mult să ajungă până în marea finală a emisiunii, dar li se pare din ce în ce mai greu, având în vedere condițiile impuse și toate regulile pe care care trebuie să le respecte, acestea fiind identice cu acelea din sezonele precedente.

„Ajungi în punctul ăla în care ești de 3 ore pe marginea unei străzi, sunt 40 de grade, faci așa de te doare umărul și tricepsul și nimeni nu oprește. (…) Înnebunești”, a declarat Cuza pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.