În urmă cu doar câteva ore, Bianca Drăgușanu le-a dat replica soției lui Gabi Bădălău și mamei sale, după acestea au făcut tot felul de afirmații despre ea, care nu i-au picat deloc bine. Diva le-a pus la punct și a ținut să precizeze că nu are nimic de împărțit cu ele, mai ales că nu le cunoaște personal. Refuză să posteze mesajele pe care le-a primit din partea lor pe rețelele sociale, din respect.

Văzând toate cele întâmplate, Bădălău nu s-a mai putut abține și a făcut și el o serie de dezvăluiri despre scandalul momentului. Bărbatul a încercat să explice și faptul că nu el este cel care a îndemnat-o pe Bianca Drăgușanu să dea declarațiile respective, pentru că blondina nu este genul de femeie căreia să îi poți spune ce să facă. Fiul de milionar nu mai suportă toate situațiile în care a fost pus și d-abia așteaptă să divorțeze de Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a intervenit în scandalul dintre Bianca și Claudia

După părerea lui, mama copiilor lui și diva nu ar fi trebuit să aibă niciodată aceste certuri, dar nici poate să se coboare la nivelul brunetei, care i-a fost parteneră de viață pentru mai mulți ani. Gabi Bădălău nu înțelege de ce au ajuns femeile să se jignească și să facă tot felul de acuzații una la adresa celeilalte. El crede că fosta iubită a lui Alex Bodi a reacționat în felul acesta, pentru că este mamă la rândul ei, iar actuala lui soție a afirmat că nu este un exemplu demn de urmat pentr niciun minor și că nu ar îndrăzni să își lase copiii în preajma ei.

”Îmi e așa greu să mă cobor la acest nivel. Este mult prea jos pentru mine. Aștept cu nerăbdare să se termine totul. În primul rând, nu eu am pus-o pe Bianca Drăgușanu să dea acele declarații. Bianca este o femeie căreia să îi spui ce să facă? Nici nu știam de acele declarații, am aflat ulterior. Mi se pare absurd ca ele să se apuce să se jignească și să nu se aștepte la reacții ulterioare. Ce dai în viață, aia primești. Plus de asta, și Bianca este mamă și are ea mamă la rândul ei.”, a declarat Gabi Bădălău pentru spynews.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.