Mama Deliei, Gina Matache nu se află în cea mai bună formă. Femeia se confruntă cu probleme serioase de sănătate și a dat câteva declarații despre acestea, spunând că nu există nici măcar un tratament. Întreaga familie își face griji pentru ea, dar mama jurate de la iUmor este o persoană optimistă și a vorbit despre toate aceste lucruri cu zâmbetul pe buze.

Gina Matache a vorbit în repetate rânduri despre problemele sale de sănătate. Cântăreața a ajuns pe patul de spital în urmă cu un an, când s-a operat de tiroidă. În plus, vedeta are câteva probleme și la mână, iar despre toate acestea a oferit un interviu. Deși a făcut recuperare luni întregi, nu și-a revenit în totalitate, motiv pentru care a ajuns la capătul puterilor și nu mai știe ce este de făcut în acest caz.

Nu există tratament pentru mama Deliei

Artista a mai povestit că medicii nu au găsit încă un tratament pentru vindecarea sa și tocmai de aceea, a ajuns să se gândească din ce în ce mai mult dacă se va recupera vreodată. Nu ar fi fost atât de deranjată, dacă nu ar fi avut dureri insuportabile pe toată perioada zilei. Nu ar fi vrut să se dea bătută, dar a realizat că este peste puterile sale, din moment ce nici măcar cadrele medicale nu au putut să îi ofere ajutorul de care avea nevoie. Pentru a uita de toate aceste neplăceri, mama Deliei încearcă să își ocupe timpul cu alte lucruri, cum ar fi petrecerea timpului alături de nepoții ei.

Retail jobs

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnezeu cu mila, cum o vrea așa face. Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament”, a povestit mama vedetei, conform fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.