Când oamenii se așteptau mai puțin, Abi Talent a revenit în peisaj și nu așa oricum. Tânărul din Buzău a lansat noi acuzații grave la adresa lui Alex Velea, în urma scandalui în care acesta a fost implicat din cauza lui Fulgy. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani le-a spus oamenilor legii, în momentul în care a fost prins consumând substanțe interzise la volan, că se întorcea de la studioul iubitului Antoniei.

Abi nu postează prea des pe Instagram, dar și atunci când o face are mereu ceva de zis și stârnește o serie de comentarii pe seama declarațiilor sale. Același lucru s-a întâmplat și în urmă cu doar câteva ore, când artistul l-a acuzat în mod public pe Alex Velea că l-ar fi drogat. Cum era de așteptat, tânărul a șters repede postările cu pricina, după ce admiratorii lui s-au amuzat copios.

Abi Talent îl acuză pe Velea că l-ar fi drogat

Nu mai este un secret pentru niciun internaut că el nu îl are deloc la suflet pe Velea. Cei doi s-au certat în repetate rânduri și și-au aruncat cuvinte dure pe rețelele sociale, care au fost văzute de peste 100.000 de oameni, după cum a demosntrat chiar Abi Talent într-unul dintre Story-urile lui. Scandalul dintre ei a ocupat multă vreme primele pagini ale ziarelor și deși au trecut luni bune de la certurile lor, trapperul nu s-a putut abține să nu mai facă o serie de postări despre Velea, având în vedere tot ceea ce a spus Fulgy despre el, în interviurile pe care le-a acordat. Rămâne de văzut dacă iubitul Antoniei îi va da un răspuns sau dacă va lăsa lucrurile așa cum au picat.

„Alex Velea m-a drogat. Sunt stricat la stomac”, este mesajul transmis de Abi Talent, pe contul lui oficial de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.